Kerhosta

/Kerhosta
Kerhosta2016-10-27T19:58:40+00:00

Yleistä

Yhdistyksen nimi on Honda Riders of Finland. Sen toimialueena on Suomi ja kotipaikka Helsinki. Yhdistys on perustettu 30.4.2005.

Kerhon tarkoituksena on edistää moottoripyöräilyä kaikkien moottoripyöräilystä kiinnostuneiden keskuudessa, edistää positiivisen kuvan muodostumista moottoripyöräilystä, puolustaa jäsentensä yleisiä ja yhteisiä moottoripyöräilyyn liittyviä etuja ja oikeuksia ja edustaa jäseniään kattojärjestöissä ja yhteistyöelimissä. Kerhon toimintaan ei kuulu moottoriurheilu. Kerho on yleishyödyllinen yhdistys, jonka varat käytetään toiminnan rahoittamiseen.

Jäseneksi

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki moottoripyöristä ja moottoripyöräilystä kiinnostuneet. Jäsenyys ei edellytä HONDA moottoripyörän omistamista. Kerhomme on avoin moottoripyörän merkkiin ja malliin katsomatta, eikä kerhoon ole ikärajaa.

Tavoitteet

Tavoitteenamme on edistää moottoripyöräilyn jaloa aatetta. Pyrimme toimimaan moottoripyöräilijöiden edunvalvojana sekä takaamaan jäsenillemme jälleenmyyjiltä ja yhteistyökumppaneilta rahanarvoisia etuja mm. moottoripyörien hankintaan, varaosiin, vakuutuksiin, tarvikkeisiin sekä MP-huoltoihin liittyen.